Haemme osa-aikaiseen (75%) työsuhteeseen ÄÄNIMESTARIA.

Tehtäviin kuuluu äänimestarin sekä näyttämö- ja valomiehen työtehtävät. Painopiste on äänitekniikassa: äänijärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja laajaa osaamista esitystekniikan alalla. Hyvät tietotekniset valmiudet ja nykytanssin tuntemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, organisointitaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa ja innostavassa toimintaympäristössä sekä näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen nykytanssiin ja esitystaiteeseen.

Vakinainen työsuhde alkaa 20.1.2014. Koeaika on viisi kuukautta.

Tiedustelut 29.10. klo 12–16 ja 30.10. klo 9-13 äänimestari Hannu Hauta-aho puh. 045 887 8111 tai valomestari Anna Pöllänen puh. 050 5211 579.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Zodiak toimii nykytanssin tekijöiden kokoavana toimintayhteisönä ja tuotanto-organisaationa. Zodiak on tunnettu merkittävänä, innovatiivisena ja omaleimaisena toimijana niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Zodiakin toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki.