Yleisötutkimuksen mukaan mielikuva Zodiakista on myönteinen ja vahva. Tutkimuksen suoritti Dagmar Market Intelligence.

Zodiak toteutti yhdessä Mediatoimisto Dagmarin kanssa yleisötutkimuksen tanssiyleisöistä loppuvuonna 2007. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Zodiakissa ja Zodiakin tuotannoissa muissa esitystiloissa käyneiden profiilia, käyntiin liittyviä tekijöitä sekä kävijöiden mielikuvaa Zodiakista.

Yleisötutkimuksen mukaan Zodiakin yleisöstä keskimäärin 76% on naisia ja 24% miehiä. Noin puolet kävijöistä on 25-39-vuotiaita. Zodiakin tanssiyleisö on siis nuorempaa kuin teatteriyleisö keskimäärin, sillä enemmistö teatterikävijöistä on 45-64-vuotiaita (Suomen Teatterit ry/Taloustutkimus Oy 2007). Koulutustaustaltaan tanssi- ja teatteriyleisöt vastaavat paljolti toisiaan: tyypillinen katsoja on korkeasti koulutettu. Zodiakin kävijöistä noin puolella on korkeakoulututkinto.

Mielikuvat ja kokemukset Zodiakista ovat varsin positiivisia. Mielikuva Zodiakista muodostui myönteiseksi ja vahvaksi; Zodiakiin liitettiin useimmiten sellaisia mielikuvia kuin "hyvä palvelu", "helppo saapua" ja "suosittelen mielelläni muillekin". Avoimesta palautteesta valtaosa oli myönteistä.

Tutkimusajankohtana kävijöistä miltei kolmannes oli Zodiakissa ensimmäistä kertaa. Yli 10 kertaa Zodiakissa käyneitä oli 27%.

Poimintoja avoimesta palautteesta:

"En tiennyt paikasta juuri mitään, ennen kuin kävin siellä ensimmäistä kertaa ystäväni suosituksesta. Mielenkiintoisen tanssielämyksen jälkeen olen varma, että tulen istumaan katsomossa vielä tulevaisuudessakin!"
 "Hienoa työtä, vastaavaa pitäisi saada Suomeen enemmänkin!"
"Jatkakaa samaan malliin, erityisesti Mamuska oli todella positiivinen kokemus. Tällaista lisää!"
"Kiitos kun teette hyvää ja tärkeää työtä nykytanssin saralla."
"Koskettavaa ja innostavaa, puhuttelevaa taidetta. Kiitos!"
"Nykytanssi on avannut uuden ikkunan elämässäni."
"Reaktio: miksi en ole käynyt aikaisemmin! Mutta tästä lähtien voin ruveta käymään."

Lisätietoja yleisötutkimuksesta voi tiedustella Zodiakin tiedottajalta .