Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus.

Haemme pienen, osaavan asiantuntijatyöyhteisömme vakituiseksi jäseneksi

TOIMISTO- JA TUOTANTOASSISTENTTIA

Toimisto- ja tuotantoassistentin monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ovat mm. asiakaspalvelu (puhelimitse ja sähköpostitse), asiakastietojärjestelmän päivitys, esitys- ja tapahtumatilastointi, tila- ja avainrekisterin hallinnointi, lipunmyynnin, siivouksen ja tilojen koordinointi, laskutus, tukku- ja päivittäishankinnat, ensi-ilta- ja kokousjärjestelyt, avustavat tuotanto- ja tiedotustehtävät, sekä muut toimiston juoksevat asiat. Ajokortti (B) on tehtävien hoidossa välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykytanssiin ja esitystaiteeseen sekä monipuolisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus ottaa iso rooli pienessä tiimissä mutta vaikuttavassa tanssiyhteisössä. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista, reipasta ja iloista työotetta, hyviä organisointi- ja priorisointikykyjä ja sosiaalisia taitoja, aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotöistä, hyviä atk-taitoja sekä joustavuutta ja paineensietokykyä. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Vakinainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan välillä 27.7.-10.8.2015 työtehtäviin perehdyttämisellä. Koeaika on neljä kuukautta. Palkka 1 980,00 €/ kk sekä luontaisedut.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 11.6.2015 mennessä sähköpostitse raija.ojala@zodiak.fi. Otsikkoon merkintä "toimistoassistentti".

Haastattelut pidetään ma 15.6. klo 13–15 sekä ti 16.6. klo 13–15.

Tiedustelut:
toiminnanjohtaja Raija Ojala puh. 040 531 9415
tuottaja Maija Eränen puh. 050 380 0979

Zodiak toimii nykytanssin tekijöiden kokoavana toimintayhteisönä ja tuotanto-organisaationa. Zodiak on tunnettu merkittävänä, innovatiivisena ja omaleimaisena toimijana niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Zodiakin toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki.