Haemme tuottajaa 16.9.2024 alkaen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus Zodiakin tuotantotiimissä. 

Zodiak – Uuden tanssin keskus on Helsingin ainoa nykytanssille omistautunut esitys- ja tuotantotalo. Zodiakin esitysohjelmisto on taiteellisesti kuratoitu ja perustuu pääosin avoimeen hakuun. 

Haemme nyt tuottajaa 16.9.2024 alkaen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus Zodiakin tuotantotiimissä. Viimeinen hakupäivä on 18.8.2024.

Tuotamme vuosittain 8–10 kotimaista kantaesitystä sekä yhden kansainvälisen festivaalin. Lisäksi Zodiakilla on laajaa hanketoimintaa. Työyhteisönä Zodiak on pieni ja aktiivinen asiantuntijayhteisö, jossa työskennellään tiimeissä. Zodiak – Uuden tanssin keskusta ylläpitää Zodiak Presents ry. Toimintaa tukevat Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki.

Tuottajan työtehtäviin kuuluu kantaesitystuotantojen ja vierailuteosten sekä residenssitoiminnan tuotantotyö yhteistyössä Zodiakin tuotantotiimin kanssa. Tuottaja myös rakentaa ohjelmistovalintojen jälkeen Zodiakin ohjelmistokokonaisuuden yhteistyössä Zodiakin taiteellisen johtajan, muun henkilöstön, taiteilijaryhmien sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Lisäksi tuottajan yleisiin työtehtäviin kuuluvat taiteilijasuhteen ja tuotantotyön prosessien kehittäminen, Zodiakin toiminnan tilastointi sekä erilaisten sidosryhmien suuntaan yhteyshenkilönä toimiminen (esimerkiksi lipunmyynti-, asiakaspalvelu- ja yleisöturvallisuusvastaavat). 

Hakijalta edellytetään kotimaisen tanssi- ja esitystaiteen tuntemusta sekä kokemusta tuotantotyöstä. Eduksi katsotaan kokemus ohjelmistosuunnittelutyöstä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tavoitteelliseen tiimityöhön, sekä kykyä artikuloida eri sidosryhmille Zodiakin tavoitteita ja toiminnan arvoja. Tuottaja toimii dialogissa uran eri vaiheessa olevien taiteilijoiden kanssa ja hänellä on voimakas halu saattaa uutta taidetta yleisöjen koettavaksi.

Hakijalla on oltava taide- tai kulttuurialan tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto tai vastaava työelämässä hankittu kokemus. Tuottajan työkielet ovat suomi ja englanti. Työpiste sijaitsee Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Vuoden määräaikainen työsuhde alkaa 16.9.2024, tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Tuottajan palkka on 2500–3000 euroa kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi

Hakuprosessi on kaksivaiheinen. 

Täytä hakulomake viimeistään 18.8.2024. Hakulomakkeeseen liitetään myös CV:
https://forms.gle/8WU2dBwM5mTvWL2U8 (linkki hakulomakkeeseen)

Toisessa vaiheessa valitsemme näiden kahden materiaalin pohjalta haastatteluihin 2–4 henkilöä. Haastattelut pidetään to 22.8.– pe 23.8.2024

Lisätiedot

Tiedustelut 6.8. alkaen:
Tuottaja Varpu Nieminenvarpu.nieminen@zodiak.fi, puh. +358 44 243 3492 
Toiminnanjohtaja Ari Tenhula, ari.tenhula@zodiak.fi, puh. +358 50 430 8664

Löydät Zodiakin strategian ja viimeisimmän vuosikertomuksen verkkosivuiltamme: https://www.zodiak.fi/fi/zodiak-presents-ry